EXCLUSIV  Klaus Iohannis - Viorica Dăncilă, înţelegere tacită. Călin Popescu Tăriceanu: E un lucru grav!

Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS, despre o posibilă înţelegere tacită între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă. 

"Surpriza, pentru mine, este legată de modul în care îl tratează doamna Dăncilă pe preşedintele Iohannis. În loc să îl ia în colimator, aceasta se poartă cu dânsul cu mănuşi. Vorbesc aici de discursul politic. PSD, prin liderii lui, nu îl atacă pe Iohannis. Asta deşi Iohannis atacă PSD, foloseşte tribuna Cotroceniului, iar Dăncilă nu îi spune nimic. Acesta este un lucru grav, nu poţi rămâne impasibil. Ori eşti preşedinte, şi rămâi aşa, ori eşti candidat la prezidenţiale, caz în care cobori de la tribuna Cotroceniului şi te duci la un miting, în stradă, nu ştiu.

Aici e pe deoparte ce constat în zona doamnei Dăncilă. Pe de altă parte, toată lumea îşi dă seama că pentru Iohannis şi PNL, situaţia ideală este cu PSD la guvernare şi cu Viorica Dăncilă candidat la prezidenţiale. Eu cred că Iohannis între turul I şi turul II poate să stea liniştit", a declarat liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel