Kelemen Hunor, şapcă cu mesaj primită în Mureş. Replică la şapca primită de preşedintele Iohannis de la Donald Trump

Florin Răvdan / 30 aug 2019 / 16:53 Salveaza PDF Comentarii

Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor, a primit cadou o şapcă cu mesajul "Romania respect again", ca replică la şapca primită de preşedintele Iohannis de la Donald Trump. 

"Am uitat să vă spun că poate americanii m-au plantat în UDMR şi acum, cu un astfel de obicei american, un preşedinte îi dă altui preşedinte un mic cadou. Nu ştiu dacă vă mai amintiţi, preşedintele Trump i-a oferit cadou preşedintelui Iohannis o şapcă pe care scrie 'Romania great again!'. Din păcate cercetătorii de la Casa Albă nu şi-au văzut de treabă, noi ne-am văzut de treabă. Îţi predau această şapcă, dacă o pierzi, îţi facem alta. Pe această şapcă scrie 'Romania respect again!'', a declarat Porcsalmi Balint, preşedintele executiv al UDMR, potrivit traducerii oficiale.

Kelemen Hunor a spus că nu a ştiut despre această şapcă, însă a spus că acum are şi şapcă şi o sabie, pe care a primit-o de la Cseke Attila, în urmă cu câţiva ani, la Oradea.

Hunor, candidat la prezidenţiale

 

Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) l-a desemnat, vineri, la Târgu Mureş, pe Kelemen Hunor, candidat al UDMR la Preşedinţia României, cu 107 voturi pentru şi patru împotrivă, fiind singura propunere formulată în cadrul Consiliului Consultativ, iar sloganul sub care acesta va candida este 'Respect pentru toţi!'. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27