Jocuri pentru europarlamentare. O nouă alianță politică

Două partide și-au unit forțele pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Partidele Mișcarea Agricultorilor din România (MAR) și Uniunea Democrată Română (UDR) și-au unit forțele sub denumirea Alianța Națională a Agricultorilor (ANA).

ANA a fost deja înscrisă la BEC. Alianța îi are în frunte pe fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia și pe Florin Simion, de profesie inginer zootehnist.

"Această alianță pornește de la realitatea tristă, de neînțeles, potrivit căreia agricultura, ramura de bază a economiei naționale, a fost neglijată în mod nepermis, de către toate guvernările de după decembrie 1989", se arată într-un comunicat de presă.

În ceea ce privește obiectivele, "nu se limitează la problemele agriculturii. Vom lupta cu toate forțele pentru apărarea Interesului Național, a independenței și suveranității țării, în condițiile în care aproape toate guvernările din perioada de tranziție, au avut o atitudine de toleranță condamnabilă față de cererile reprezentanților UDMR, care au știut de fiecare dată sa valorifice la maximum prezența în cadrul Executivului de la București".

Potrivit ANA, România este "într-o criză profundă, cu puține șanse de redresare, în absența unor programe realiste de dezvoltare, care să fie în măsură să atragă atât investitori străini, dar, mai ales, fondurile europene ce ne revin. Suntem convinși că ne vom bucura de susținerea a milioane de români în punerea în practică a proiectelor noastre. Apreciem că agricultura poate redeveni în scurt timp, o ramură de bază a economiei naționale cu o pondere importantă în creșterea consumului populației și a exportului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel