Isterie generală cu e-Facturare. Guvernul nu dă înapoi. Marcel Ciolacu: Noi niciodată nu suntem pregătiți. Mi-am asumat acest hate

Premierul Marcel Ciolacu a evitat direct subiectul măsurilor fiscale, vorbind despre rezistența la digitalizarea ANAF. 

Premierul Marcel Ciolacu a făcut câteva precizări cu privire la măsurile fiscale adoptate, dar și la cele care vor veni în perioada următoare.

Întrebat de ce nu ia măsuri pentru ajutorarea IMM-urilor, ”pentru că deciziile de la finalul anului sunt împovărătoare pentru acestea”, premierul a afirmat că săptămâna viitoare vor fi  multe proiecte cu care o să venim să le prezentăm la IMM”. 

În ceea ce privește sistemul e-Facturare, care a creat o isterie generală, dar mai ales pentru care România nu este încă pregătită, Marcel Ciolacu susține că acesta este un instrument necesar, dar ”să vedem în șase luni. Noi niciodată nu suntem pregătiți. De câte ori, de 33 de ani, de câte ori vorbim de digitalizarea ANAF-ului găsim explicații că nu suntem pregătiți.

De 33 de ani nu dorim să facem ordine și să înaintăm. Înțeleg acest lucru și mi-am asumat tot acest hate. Dar vreau să vă anunț că trebuie făcută digitalizarea ANAF-ului”, a declarat Marcel Ciolacu la Realitatea Plus.

Citește și: Ce-l leagă pe Ciolacu de Grindeanu. Premierul dă cărțile pe față despre camaradul lui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel