Ce-l leagă pe Ciolacu de Grindeanu. Premierul dă cărțile pe față despre camaradul lui

Captură de ecran / Foto: Facebook Guvernul României
Captură de ecran / Foto: Facebook Guvernul României

Între premierul Marcel Ciolacu și ministrul Sorin Grindeanu există o relație deosebită.

Premierul Marcel Ciolacu a făcut mărturisi interesante în cadrul unei emisiuni de la Realitatea Plus, unde a fost supus unui ”tir” de întrebări venite de la telespectatorii postului de televiziune.

Întrebat ce îl leagă ”atât de strâns de ministrul Sorin Grindeanu”, cel care a avut mai multe mandate de ministru în guvernele conduse de social democrați, Marcel Ciolacu a afirmat că îi este mai mult decât un simplu camarad.

”Sorin Grindeanu este camaradul meu. Alături de foarte mulți colegi din partid, de fapt, toți colegii mei de partid sunt camarazi, unii dintre ei îmi sunt și prieteni. Sorin Grindeanu este prietenul meu.

Ce pot să vă spun și nu știu dacă o să vă placă foarte mult, veți vedea că Sorin Grindeanu a fost și va rămâne cel mai bun ministru al Transporturilor de după Revoluție. A declanșat atâta progres și în acest moment sunt atâtea șantiere și se vede, vizibilă, dezvoltarea în infrastructură a României cum nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”, a declarat premierul Marcel Ciolacu la Realitatea Plus.

Realizatoarea TV Anca Alexandrescu a subliniat că va ”lămuri cu dl Grindeanu, când va veni la emisiune”, moment în care premierul Ciolacu a afirmat că îl va susține ”în tot acest demers”, adăugând că actualul ministrul al Transporturilor îi este ”și camarad, și prieten”.

Citește și: Investiții record în infrastructură în 2023. Ciolacu, comparație între Grindeanu și ministrul „Rangă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel