Isteria clovnilor, care a făcut ravagii în SUA, a ajuns în Germania

Clovn
Clovn

Persoane deghizate în clovni au semănat teroare în Statele Unite ale Americii. Unii sperie oamenii de pe stradă, fără a-i ataca, alții sunt înarmați, atacă și jefuiesc trecătorii și chiar fură din locuințe. Mai mulți clovni au murit, pentru că această mișcare a stârnit revolta oamenilor care nu se mai simt în siguranță. 

Fenomenul ar fi ajuns pe continentul european. Sâmbătă, în Duisburg, un bărbat de 30 de ani a fost atacat cu o bâtă de baseball metalică de un clovn, pe care îl certase că sperie copiii. Tot sâmbătă, o persoană costumată în clovn a sărit din tufișuri și a speriat un biciclist în vârstă de 21 de ani. Acesta a suferit un accident și a avut nevoie de îngrijiri la spital. Vineri, în Cologne, un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit de o persoană costumată în clovn care l-a atacat cu un cuțit, potrivit Agerpres

Joi, în Rostock, un tânăr în vârstă de 19 ani a fost agresat cu o bâtă de baseball de o persoană deghizată în clovn și a suferit mai multe contuzii, conform poliției locale, arată AFP. Evenimentul a marcat prima agresiune de acest tip în Germania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel