Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dâmbovița

ion-stan
ion-stan

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Ion Stan, a fost demis, marți,  de Biroul Permanent Naţional al PSD, cu unanimitate de voturi. Adrian Țuțuianu, noul  preşedinte al Consiliului Judeţean, a preluat conducerea organizației județene.

Ion Stan a declarat că motivele schimbării sale din funcţie, pe care i le-a transmis Victor Ponta, sunt nejustificate şi susţine că nu va pleca din partid dacă nu-i mai place preşedintelui partidului de ochii săi.

"Am văzut, am fost demis. Motivele pe care Ponta mi le-a transmis azi sunt inventate, ca să găsească un pretext ca să mă schimbe. Le-am respins pe toate azi", a spus Stan, pentru Mediafax.

 El a precizat că nu va pleca din PSD. "Nu plec din PSD că nu-i mai place lui Ponta de ochii mei. Aici am stat 20 de ani, aici rămân. Ce am de spus voi spune în continuare, nu mai am nicio reţinere, nu e o problemă că nu mai sunt preşedinte", a spus Ion Stan.

De altfel, întrebat în conferinţa de presă dacă au existat schimbări de preşedinţi de organizaţii operate de BPN, Victor Ponta a evitat să facă declaraţii în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel