Înmormântare spectaculoasă, plănuită timp de aproape două decenii

Un american, care a decedat în această săptămână, la vârsta de 82 de ani, a avut parte de o înmormântare spectaculoasă, familia respectându-i în totalitate dorința legată de modul în care acesta își dorea să fie înhumat. Bărbatul a dorit să fie înmormânat pe motocicleta sa dragă și într-un sicriu transparent.  

Potrivit dailymail.co.uk, Billy Standley, un om care s-a bucurat de viață, era renumit în cercul său de cunoscuți pentru simțul său unic de aventură și de idei ciudate. Soț și tată devotat, Billy Standley mai împărtășea o mare dragoste:  cea pentru motocicleta sa marca Harley-Davidson, model Electra Glide din 1967.

Doar că, în urmă cu două decenii, americanul a dezvăluit pentru prima dată familiei și prietenilor dorința legată de înmormântarea sa: să fie îngropat cu motocicleta lui mult-iubită. Mai mult, omul chiar și-a pregătit propria înmormântare, activitate în care s-au implicat și copiii săi.  A cumpărat trei locuri de veci apropiate, iar sicriul, construit din plexiglas, a fost păstrat cinci ani în garajul familiei până când a fost nevoie de el.

Când Blly Standley s-a stins din viață, pe 26 ianuarie, familia și cu cei de la pompele funebre l-au îmbrăcat într-un costum de piele, i-au pus ochelari de soare la ochi, cască de motociclist pe cap și l-a urcat pe motocicleta sa dragă. Pentru ca trupu neînsuflețit să nu cadă de pe motocicletă, s-a  folosit o tijă de metal și bretele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel