Incredibil: Copil de nouă luni, acuzat de tentativă de crimă

Un băiețel de doar nouă luni a apărut într-o sală de judecată pentru a răspunde la acuzația de tentativă de crimă, ameninţări la adresa poliţiei şi amestec în treburile interne ale ţării sale.

Muhammad Mosa Khan din Pakistan, care are doar nouă luni, este unul dintre cele 30 de persoane, între care și tatăl și bunicul său, care se confruntă cu acuzația de tentativă de omor, după un raid al poliției pentru a-i prinde pe hoții de gaze, relatează BBC.

Întregul grup este judecat de un tribunal din orașul pakistanez Lahore  pentru că au atacat cu pietre o patrulă de poliţie şi pe angajaţii companiei de gaz. Dar publicația Times din India scrie că tatăl copilului spune că grupul a protestat față de lipsa de energie electrică.

Chiar dacă micuțul inculpat abia se ține pe picioare și a stat în boxa acuzaților în brațele tatălui său și cu biberonul de lapte în mâini, el este inculpat sub articolul 326, acuzat de tentativă de crimă, ameninţări la adresa poliţiei şi amestec în treburile interne ale ţării sale și trebuie să răspundă acestor acuzații.

"El nu ştie bine nici să-şi ţină biberonul cu lapte, cum ar putea arunca cu pietre în poliţişti?", a declarat stupefiat Mohammad Yaseen, bunicul copilului.

Avocatul copilului a făcut cere pentru cauţine, pentru ca micuţul să nu fie ţinut după gratii în timpul procesului, cazul fiind amânat până pe 12 aprilie. De altfel, într-o filmare se vede și cum micuțului i se iau amprentele.

Cazul a ajuns şi la urechile oficialilor pakistanezi care, surprinşi şi ei de vârsta inculpatului, au cerut explicaţii. Potrivit site-ului Nation, asistentul chestorului care a depus acuzațiile a fost ulterior suspendat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel