În cazul Huidu, magistrații au înjumătățit daunele pentru victime

serban_huidu
serban_huidu

Curtea de Apel Brasov a decis, joi, să reducă aproape la jumătate daunele civile pe care firma de asigurări a lui Șerban Huidu trebuie să le plătească familiilor victimelor accidentului provocat de acesta în octombrie 2011, de la 360.000 de euro la 190.000 de euro, informează Mediafax.

Autor: Laura Galescu

Inițial, instanța acordase câte 120 de mii de euro urmașilor celor trei victime decedate în accident. Decizia a fost atacată cu recurs de asiguratorul lui Șerban Huidu, care a considerat sumele prea mari, iar în urma deciziei de astăzi soția soferului decedat în accident va primi drept despăgubire 70.000 de euro, iar fiul victimei 60.000 de euro. Aceeași suma o va primi și fiica femeii care și-a pierdut viața în accidentul respectiv.

Unul dintre moștenitorii victimelor a depus și el recurs și a cerut daune de 400.000 de euro, dar acesta i-a fost respins de către instanță.

În mai 2012, Șerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma unui accident soldat cu trei morți produs în octombrie 2011 în zona localității Timișul de Sus din județul Brasov. La începutul lui februarie anul acesta, Curtea de Apel Brasov a majorat pedeapsa în cazul fostului realizator TV Șerban Huidu, de la doi ani de închisoare cu suspendare, cât fusese stabilită inițial, la patru ani cu suspendare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel