În aceste ţări se pot face vacanţe pe gratis!

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Aceste țări încurajează oamenii să le viziteze și astfel contribuie la ridicarea economiei.

Destinațiile precum Hong Kong și anumite regiuni din Italia au hotărât să ofere turiștilor oferte de călătorii gratuite, chiar și case pentru a ridica nivelul de turiști și a echilibra din nou economia, scrie CNBC.

Cea mai nouă țară care se confruntă cu numărul scăzut de vizitatori caută în continuare soluții pentru a stimula turismul. Taiwanul pune la bătaie 160 de dolari de persoană sau 650 de dolari pentru grupurile care se decid să viziteze insula. Potrivit sursei citate, directorul general al Biroului de Turism din Taiwan, Chang Shi-chung, a anunțat că banii vor fi trimiși printr-un card turistic digital, tocmai pentru a veni direct în ajutorul turismului taiwanez. Vizitatorii vor putea beneficia de acei bani pentru a lua masa, cazare și alte cheltuieli.

Taiwanul încearcă să atragă cât mai mulți turiști din Japonia, Coreea de Sud, Asia de Sud-Est, Hong Kong şi Macao, Europa şi SUA. Numărul turiștilor a scăzut la 900.000 în 2022, comparativ cu anul 2019 cu 11,8 milioane de turiști, potrivit Biroului de Turism din Taiwan. Momentan nu se știe când şi cum va începe Taiwanul să distribuie cardurile turistice digitale, deoarece guvernul nu a făcut încă planul public în mod oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel