Imaginea pe care nu o va uita niciodată. Ce a pozat o femeie fără să știe

O femeie din Germania, aflată în vacanță în Olanda, a făcut o fotografie pe care nu o va uita niciodată.

Corrine Federer, în vârstă de 43 de ani, este femeie de afaceri și fotograf amator. Fotografia a făcut-o în luna mai când se afla în vizită la un castel medieval de lângă Amsterdam, scrie LiveScience.

Femeia a făcut o poză HDR (HDR se remarcă într-o fotografie ca un efect foarte spectaculos, un joc neobişnuit al luminilor şi contrastului) și când a ajuns acasă și s-a uitat la ea a observat un OZN în parea dreaptă a imaginii.

”Pare că este un obiect tubular. Nu știu cum a apărut în poză. Atunci când ma făcut pozele afară era liniște deplină, nu s-a auzit nimic”, a declarat femeia

Femeia susține că pentru a crea efectul HDR a făcut mai multe poze la expuneri diferite și în fiecare poză obiectul apare.

Ben Hansen, un fost agent FBI și gaza emisiunii ”Fapt sau fake: Activități paranormale”, a analizat fotografie și spune că nu este trucată.

”Am văzut fotografia și nu observ nimic care să indice că a fost trucată. Obiectul face pare din fotografie”, a spus Hansen, care nu crede, totuși, că obiectul din imagine este un aparat de zbor.

”Eu cred că este vorba de o insectă. Insectele sunt unele dintre cele mai întâlnite ”ozn-uri” din fotografii. Forma lor poate varia în funcție de apropierea de lentilă, timpul de expunere etc.”, a mai spus el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel