Ilie Ilașcu nu va fi evacuat din locuința RA-APPS

ilascu dc
ilascu dc

Guvernanții au decis ca Ilie Ilașcu să nu fie evacuat din locuința sa de la RA-APPS, pentru că fostul senator are contract cu regia, informează digi24.ro

Fostul demnitar Ilașcu face part dintr-un grup special format din români repatriați.

El se număra printre cei care trebuiau să părăsească locuințele de la stat, el deținând un apartament cu patru camere în București.

Ilie Ilaşcu plăteşte o chirie de 428,73 de euro pentru apartamentul de 132,8 metri pătraţi în care locuieşte. Ilie Ilaşcu a fost condamnat la moarte în 1992, de către o instanţă din Tiraspol, pentru atac la siguranţa statului şi omor al unor oficial transnistreni în contextul războiul dintre Republica Moldova şi Tiraspol. În urma presiunilor comunităţii internaţionale, Ilaşcu a fost transferat la 5 mai 2001 la Chişinău şi predat serviciilor secrete ale Republicii Moldova şi României. Pe lista chiriaşilor care vor trebui să elibereze locuinţele închiriate de la RA-APPS se regăsesc multe nume grele, printre care Ion Ţiriac, Gelu Voican Voiculescu, Adrian Severin, Doina Melinte, Florin Bichir, Gabriel Cotabiţă, Rodica Mandache sau Alexandru Păunescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel