Ilie Balaci, dosar penal de moarte suspectă - update

Ilie Balaci
Ilie Balaci

S-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, în cazul decesului fostului fotbalist Ilie Balaci, informează Antena 3.

Ilie Balaci, fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima şi al echipei naţionale a României, a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani.

Reprezentanţii IPJ Dolj au anunțat că poliţiştii de la Secţia 4 Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, potrivit Antena 3. Anterior, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, dispusese controale, anunțând că va cere și înregistrările de la 112, în cazul lui Ilie Balaci.

Investigațiile solicitate de ministrul Sănătății vor fi efectuate de Corpul de Control, care va merge la Craiova să efectueze verificări, atât la spital, cât și la serviciul de urgență.

Update: Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul lui Ilie Balaci, potrivit procedurilor, pentru a putea fi dispusă expertiza medico-legală, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj. „A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Nu există niciun fel de suspiciune cu privire la cauzele decesului, însă pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză, o necropsie, aceasta este procedura care trebuie îndeplinită”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Medicii legişti au efectuat necropsia, luni dimineaţa, la Spitalul Municipal 'Filantropia', urmând ca rezultatul să fie trimis poliţiştilor. Sicriul lui Ilie Balaci a fost depus ulterior, în jurul orei 12,40, la Biserica 'Sfântul Ilie din Craiova', unde va avea loc o slujbă religioasă, după care va depus la Stadionul 'Ion Oblemenco'.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel