ICR vrea să continue proiecte iniţiate de echipa Patapievici

icr
icr

Contractele încheiate de Institutul Cultural Român (ICR) cu operatori culturali din România, dar şi celelalte proiecte angajate deja de ICR - în perioada mandatului fostului preşedinte Horia-Roman Patapievici - se vor desfăşura conform proiectării iniţiale, potrivit unui anunţ al instituţiei.

Contractele încheiate de Institutul Cultural Român cu operatori culturali din România, prezenţa României ca ţară invitată la Salonul Internaţional de Carte de la Paris şi la Târgul Internaţional de Carte Bok&Bibliotek de la Göteborg, în 2013, editarea revistei Lettre Internationale, apariţia publicaţiilor culturale pentru Republica Moldova şi celelalte proiecte angajate de ICR se vor desfăşura conform programărilor.

În acest scop, ICR a iniţiat deja demersurile pentru asigurarea suportului financiar, se precizează în anunţ.

România este invitată de onoare la ediţia din martie 2013 a Salonului de Carte de la Paris, după ce Sindicatul francez al editorilor a aprobat candidatura unică a ţării la acest titlu.

Prin statutul de ţară invitată de onoare la Salon du Livre - ediţia 2013, România îşi consolidează poziţia ascendentă pe piaţa literară internaţională. Ascensiunea este confirmată de prezenţa României ca ţară invitată a Salonului Internaţional de Carte de la Torino, în luna mai a acestui an, precum şi, în 2013, la Târgul Bok & Bibliotek de la Göteborg, cel mai mare târg de carte din Scandinavia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel