Horoscop, sâmbătă, 6 aprilie, 2019

Crişan Andreescu / 05 apr 2019 / 21:59 Salveaza PDF Comentarii
Racii își dedică ziua familiei
Descriere foto: Racii își dedică ziua familiei

Horoscop. Pentru Tauri, ziua începe atât de calm încât le dă senzația că urmează să se producă un eveniment senzațional, iar pentru Lei, e puţin probabil să găsească resurse pentru victorii răsunătoare.

Berbec

Berbecii au probleme în a înțelege starea de spirit a celor dragi. Copleșiți de propriul entuziasm și cu gândul doar la planurile pe care le-au pus la punct în cele mai mici detalii, nativii din această zodie nu pot concepe cum ceilalați nu sunt în culmea fericirii. În cele din urmă, energia Berbecilor va câștiga sufletele celor din jur. Spre seară se anunță o petrecere-monstru, care vi fi ținută minte și peste ani. Nu sunt excluse nici vești bune cu privire la bani. Mulți bani!

Taur

Pentru Tauri, ziua începe atât de calm încât le dă senzația că urmează să se producă un eveniment senzațional. Intuiția le spune că ceva spectaculos, poate chiar înfiorător, îi va prinde nepregătiți. Ceea ce se și întâmplă. Un mesaj primit de la o persoană atrăgătoare le dă lumea peste cap Taurilor, care vor avea de luat o decizie de care depinde viitorul lor. Să-și urmeze instinctul de a avea o aventură sau să refuze politicos oferta, spunând adevărul în față? Orice mic gest ar putea avea consecințe nebănuite. Spre seară vine și răspunsul...

Gemeni

Gemenii simt că sunt prea tineri pentru a intra în monotonia vieții de adult, cu serviciu, probleme, facturi, cumpăraturi și de la capăt. Au tendința de a merge în locuri aglomerate, unde o scânteie se poate produce oricând, ba chiar se expun în tot felul de situații la limită cu persoane atrăgătoare. Tactica va da roade, însă acel gol sufletesc nu va dispărea prea ușor. Rezolvarea trebuie să vină din interior, mai ales pentru cei aflați într-o relație de cuplu.

Rac

Racii își dedică ziua familiei. Sunt lucruri importante de discutat, care au creat tensiuni în ultima perioadă. În astfel de situații ies la iveală cele mai de preț calități ale nativilor din zodia Rac - amabilitatea, capacitatea de a asculta și răbdarea. Fără patimă sau emoții care să răbufnească, Racii vor rezulva problemele rând pe rând, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Abia apoi vor redeveni ființele joviale și copilăroase, gata oricând să se sacrifice pentru cei dragi.

Leu

E puţin probabil să găseşti resurse pentru victorii răsunătoare, astăzi. Cel mai bine e să te concentrezi pe activităţi care nu te obosesc, în jurul casei. Mai ales că spre după-amiază un prieten vechi îşi va anunţa vizita. Discuţiile cu el te vor ajuta să treci mai uşor peste problemele care te frământă şi simţi că te copleşesc. Nu căuta azi soluţii pentru problemele financiare. S-ar putea ca în curând să scapi de ele printr-un noroc chior.

Fecioară

Nu se recomandă ca azi să soliciţi ajutor sau să ceri sfaturi. Foarte probabil, dacă o faci, cineva te va deturna de la direcţia cea bună. În acelaşi timp, stai de parte de flirturi, dating online şi nu fă declaraţii de dragoste. O excursie la ţară şi timp petrecut cu rudele mai în vârstă ar putea să fie factorul de echilibru al zilei.

Citeste mai multe pe romaniatv.net


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26