Horoscop, sâmbătă, 15 decembrie, 2018

Berbecii trebuie să arunce  o privire înapoi...
Berbecii trebuie să arunce o privire înapoi...

Horoscop. Atmosferă se animă în jurul Racilor,  pentru că se apropie nişte evenimente care îi vor solicita la maximum. Fecioarele trebuie să aibă  grijă cu cine își petrec ziua, pentru că sunt într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită le-ar putea tăia şi  tot cheful de a face ceva interesant.

Horoscop, 15 decembrie 2018, BERBEC

Pentru a putea trece la etapa următoare a planurilor tale, trebuie mai întâi să arunci o privire înapoi, să vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici şi ce ar trebui să faci în continuare.

E vremea unei treceri în revistă a paşilor parcurşi până aici sau să apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, după atâta vreme, soluţia ideală la ceea ce te preocupă în prezent.

Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trăit înainte, deci nu ezita să răscoleşti prin vechituri, prin amintiri, prin cunoştinţele de altădată.

Horoscop, 15 decembrie 2018, TAUR

Participi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să-ţi pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta.

Pot apărea conflicte legate de bani, neînţelegeri şi confruntări aprinse din această cauză, de parcă e timpul să-ţi ceri drepturile în cazul în care cineva uită să te plătească sau să-ţi returneze vreo datorie.

Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, dar vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar şi cu riscul unor dispute aprinse în care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua după nici unul, căci fiecare are modul propriu de a-şi administra şi câştiga banii.

Horoscop, 15 decembrie 2018, GEMENI

Este o zi pe placul tău, când inima ta este răsfăţată de gesturi tandre din partea celui drag şi tot ce trăieşti este la intensitate maximă.

Există şi şansa de a întâlni o persoană cu mult şarm care îţi atrage atenţia prin aspectul fizic, printr-o voce melodioasă şi un comportament extrem de amabil, încât mai e doar un pas să se lege de aici o frumoasă poveste de dragoste.

Gesturile de afecţiune trebuie să fie reciproce şi la aceeaşi intensitate, altfel ai putea fi acuzat că eşti egoist şi aştepţi doar să ţi se ofere, fără a da nimic în schimb.

Horoscop, 15 decembrie 2018, RAC

Atmosferă se animă în jurul tău pentru că se apropie nişte evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o înţelegere cu ceilalţi, pentru că aveţi viziuni extrem de diferite, dar important în acest moment e să-ţi urmezi calea aşa cum ai ales, fără să te laşi influenţat de părerile din jurul tău.

Unii îţi vor distrage atenţia de la scopul tău, venind numai cu critici şi dispute, dar tu vei reuşi să rămâi concentrat la ţelul cel mare, fără să te laşi învins de atâtea oprelişti. Tu ştii cel mai bine ce ai de făcut şi ce poţi!

Horoscop, 15 decembrie 2018, LEU

S-a întâmplat ceva care ţi-a mai calmat energia şi ai un ciudat sentiment de teamă, ca nu cumva să te avânţi în direcţii cu un oarecare factor de risc.

Nu-i rău să porneşti ceva nou sub influenţa prudenţei şi a calmului, pe care va trebui încet-încet să le înveţi, dar e ciudată atitudinea ta atât de retrasă şi de tăcută, când toată lumea te ştie mult mai pasional.

Ai nevoie de ceva care să te motiveze, să te stimuleze, să-ţi reaprindă flacăra pasiunii, dar deocamdată sufli şi-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precaută pentru o fire dinamică şi tonică, aşa ca tine!

Horoscop, 15 decembrie 2018, FECIOARĂ

Ai grijă cu cine îţi petreci ziua, pentru că tu eşti într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită ţi-ar putea tăia şi ţie tot cheful de a face ceva interesant.

Nu sta acasă, nu sta singur, dar nici nu atrage alături de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru că ştii cât de impresionabil eşti şi vei lăsa orice activitate care ţi s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i ţine companie la greu.

Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legătură, dar parcă nu poţi rămâne indiferent la lacrimile lor şi încerci să le fii alături cu ce poţi. Prezenţa ta le face bine!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel