Horoscop Minerva pentru lunile de toamnă. Nativii care dau lovitura

Lunile de toamnă vin cu multe schimbări pentru zodii.

HOROSCOP. Berbec: Au trigon în semne de foc, au foarte multă energie, problema este dacă va ști să gestioneze această energie? Pentru că sunt vizate drumurile lungi, este vizat comerțul exterior, sunt vizate studiile superioare, credința, nevoia de a se exprima pe sine. Nodul Nord va trece și el și își va schimba semnul pe 16 și 18 noiembrie, va trece de pe axa Leu-Vărsător pe Rac-Capricorn, le trece în casa iubirii, iar celălalt este Chiron care le va vindeca o rană. Vor fi și bani, vor comunica foarte bine. Trigonul minor între Marte și Pluto din tema natală și Uranus. Pot să scoată bani din idei inovative. ca și muncă atenție la flirturi. Venus este retrograd în casa a VIII, vor fi vizate parteneriatele, chiar și de afaceri, pe de altă parte Saturn vine să le alimenteze nevoia de a se afirma din punct de vedere profesional.

HOROSCOP. Taur: Pe ei îi marchează un trigon în semne de pământ, care aduce foarte multă stabilitate în viața lor. Dar vor să schimbe ceva de percpția propria, dar și de modul cum îi percep ceilalți. Foarte creativ, foarte multe idei. Pe la mijlocul lui octombrie, vor trebui să echilibreze relațiile cu colegii de serviciu, de propria rutină de la locul de muncă, unde vor trebui să fie atenți un pic la dietă pentru că ei sunt gurmanzi alături de Săgetător. Jupiter se pregătește în noiembrie, trece în Săgetător în casa investiților pe termen lung. Uranus le va aduce nevoia de a se exprima pe sine, cei mai în vârstă fac un drum lung, în străinătate.  

HOROSCOP. Gemeni: Va fi inventivitatea, originalitatea în floare. Chiron este în casa a X-a a carierei, vor atinge nivelul pe care și l-au dorit și vor vindeca rana sufletească. Se schimbă tonul discursului social, în negocieri. Mai au o configurație interesantă, se numește găleată, trebuie să recolteze ceea ce au semănat în urmă cu ani. Orice investiție, Saturn în casa a VIII face trigon cu Mercur și Uranus, o moștenire, o poziție în firma în care lucrează, fie decide să înceapă ceva pe cont propriu. Atenție la picioare, să nu aveți vreo surpriză.

HOROSCOP. Rac: Este bine susținut, au avut multe șicane afective, la un moment dat se întâmplă ceva. Acolo unde a existat un sentiment adevărat, lucrurile se pot răsturna și întâmpla ceva. Profesional se încheie un contract care le aduce nu doar imagine, ci și ceva în portofel. În noiembrie, dreptunghiul mistic, trebuie să fie atenți. Trebuie să echilibreze profesia cu munca, cealaltă se referă la cercul de prieteni, iubire. Trebuie să se gândească de zece ori înainte de a întoarce spatele partenerului. Au un trigon în semne de aer în noiembrie, le accentuează sensibilitatea.

HOROSCOP. Leu: Demarează lucrurile destul de greuț, dar pe o bază solidă, se întâmplă ceva cu ambreiajul. Atenție doamnele la problemele de sănătate, la șold, pe de altă parte s-ar putea să se confrunte cu medicii, să fie o intervenție chirurgicală. Au pierdut afectiv pe cineva, încă resimt această pierdere, dar partea frumoasă, au multă energie prost gestionată. Să nu depășească. să nu lase mașina în drum. Alții ar putea avea surpriza că în cercul de prieteni i s-a pus o vorbă și toată lumea e împotriva lor. Banii sunt cei pe care îi are în buzunar. Să fie atenți să nu piardă o casă.

HOROSCOP. Fecioară: Vor întâlni pe cineva pe care chiar îl place și multe se întreabă de ce se termină relația după două-trei întâlniri. Normal, dacă vorbiți doar voi. Încercați să fiți mai ponderați, lăsați-l și pe partener să vorbească. Au Un Pluto în casa creativității, sunt avertizați cei care lucrează în profesii materiale: arhitecți, ingineri, construcții. Nu contruiți fără să aveți autoirizație. Un trigon în semne de apă le aduce afectiv o liniște, nu mai sunt pragmatici. Mercur trece în casa banilor, trebuie să analizați foarte bine, atenție în ce vă investiți banii. Comunicativi, dar acum are o țintă precisă. În familie, foarte bine susținute persoanele de vârsta a treia, e și sezonul pregătirilor.

HOROSCOP. Balanță: Un semn echilibrat, foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui mai nou, el era centrat pe sine. Acum încep să vadă ce se întâmplă și în jurul lor. Încearcă să aducă echilibru, să nu fiți persuasivi. Și la ei un trigon de apă, dar la ei poate să vizeze parte de sănătate, au ieșit din conul de umbră al unei intervenții chirurgicale, din punct juridic, foarte bine susținute, vin bani în urma unor contracte cu străinătate sau cineva le înapoiază o datorie, Mercur cu Saturn îi ajută în luarea unor decizii. Să nu le fie teamă să se deschidă, mare grijă la ceea ce înseamnă creativitate. Foarte frumos Saturn cu Uranus în noiembrie începe un trigon în aspect aplicat pe casa contractuală. Atenție pe parte de medicină, să nu auzim de invenții noi care vin să salveze unele probleme.

HOROSCOP. Scorpion: Are o perioadă grea pentru că retrogradările astea îl căpăcesc, se vor afla multe lucruri pe care ei le cred ținute sub cheie, vor fi loviți din toate direcțile, prietenii îi vor părăsi. Se formează o cruce în semne cardinale, lucruri urâte aflate de bani, chelutuieli, sunt avantajate femeile. Se formează o cruce care atinge parte contractuală, stima de sine, atenție la comunicare. Apare un trigon în semne de foc, castiguri venite de la drum, cei care fac comerț sunt avantajați. Vin bani, au energie dupăa 25 noiembrie, sunt foarte creativi. În decembrie atenție la problemele de sănătate ale unui părinte, în special tatăl.

HOROSCOP. Săgetător: Cu puțină voință, lucrurile merg cum trebuie pe linie de familie, aprecere de sine, atențiew la un contract pe care trebuie să-l semnați, ceva ce ține de o moștenire, recompense care vin de pe urma ingeniozității. Foarte bine susținuta casa creativității, va face lucruri care îl vor pune în valoare. Vor trebui să ia o decizie și să aibă curajul să le spună șefilor, vor obține sprijin.

HOROSCOP. Capricorn: Sunt destul de interesante lucrurile, Saturn în semnul lor aduce stabilitate interioară. Au o viață interioară extrem de bogată, care vine să-i destabilizeze, trebuie să fie atenți la ceea ce fac. Fac lucruri care le plac, femeile pot rămâne însărcinate, la serviciu ca om care muncesc, ele sunt apreciate, în casa profesiei, fie își schimbă locul de muncă, pentru femei va fi o toamnă profesională. Construcții, vânzările de terenuri vor funcționa. Își vor lua revanșa profesional. Și afectiv pot să-și ia revanșa. Pot să înceapă ceva nou. Jupiter le va aduce ceva neașteptat, ceva care vine din trecut, dar pe care o regândesc relația respectivă. Să fie atenți la problemele cardiace, cu coloana vertebrală, circulația venoasă la nivelul gambelor, probleme care țin de imunitate.

HOROSCOP. Vărsător: Multe lucruri s-au descătușat de când au ieșit din retrogradare, vor lua multe decizii în ceea ce-i privește personal. Au un trigon în semne de pământ care pe ei îi va repoziționa pe piața profesională, oameni care aduc și vin cu idei, sunt adepții progresului. Vor comunica foarte bine, vor avea și bani, totul este să știe cum să-și gestioneze cât mai bine ceea ce au. Jupiter va trece în casa XI, vor lega prietenii noi, vor întrerupe. Probleme de sănătate care țin de metabolism.

HOROSCOP. Pești: Au înțeles că nu trebuie să mai fie atât de capricioși, vor avea o toamnă destul de lejeră, persoanele între două vârste să fie atente la intervenții chirurgicale, financiar, veniturile sunt când sus, când jos. Profesional, sunt avantajate persoanele la vârsta a doua și cele care sunt la vârsta pensiei, dar și cei care lucrează în străinătate. Sunt avantajate excursiile, mai ales cele exoterice. Primesc foarte multe mesaje și informații pe care trebuie să le valorifice. Va trimite semnale față de intuiție.

Horoscopul a fost prezentat de Minerva la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel