EXCLUSIV  Horoscop 20 mai 2021. Soarele intră în Gemeni. Previziuni pentru zodii

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu prezintă, la DCNewsTV, horoscopul zilei de joi, 20 mai.

Astăzi, Soarele intră în semnul Gemenilor.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie, de la ora 09:00. Emisiunea Danielei Simulescu este difuzată pe DCNews, DCNewsTV și pe paginile de Facebook.

Daniela Simulescu, previziuni:

Berbec

Colegii vor profita de faptul că vei dori să preiei cuvântul de fiecare dată când va fi nevoie. Tu nu ai nicio problemă cu expunerea. Ei însă se tem serios.

Taur

Focusul se va duce pe zona financiară. Este clar că asta te preocupă în general, însă de data aceasta vei avea mai multe idei despre cum să gestionezi veniturile.

Gemeni

Odată cu alăturarea Soarelui în semnul tău, lângă Venus și Mercur, te vei simți capabil să te ocupi de o sumedenie de proiecte în același timp. Și chiar vei reuși.

Rac

Vei obosi repede orice ai face. Încă de la primele ore ale dimineții îți vei da seama că nu te poți concentra și că trebuie să depui efort suplimentar.

Leu

Îți vei suna prietenii, îi vei căuta insistent și bineînțeles, îi vei dispera. Ai nevoie de validări și simți că fără ele nu te poți descurca la absolut nimic.

Fecioară

Schimbarea Soarelui îți va aduce multe oportunități la locul de muncă. Unele mici, dar importante în economia zilei. Este important să te simți norocos.

Balanță

Vei avea acea senzație că orice ai face, nu este bine sau suficient. Mai ales la serviciu. Parcă șefii nu văd, nu aud și nu te apreciază deloc.

Scorpion

Atenția ta va fi îndreptată către investiții. Te interesezi, cauți, întrebi și te preocupi de cum să îți înmulțești veniturile, dar și cum să găsești cele mai bune oferte.

Săgetător

Partenerul îți va cere să fii mai atent la nevoile lui și dacă se poate, să petreceți mai mult timp împreună. Adică să amâni alte planuri sau să stai mai puțin la serviciu.

Capricorn

Volumul de muncă de la serviciu va fi destul de mare chiar și pentru tine. Și nu ar fi o problemă serioasă, însă vei avea de gestionat mai multe feluri de proiecte.

Vărsător

Faci tot posibilul să rămâi cu timp liber suficient pentru pasiunile tale. Sau chiar pentru clipe romantice alături de persoana iubită.

Pești

Treburile familiei te vor acapara. Deși te-ai ținut departe, iată că nu ai reușit. Rudele reușeșc să te convingă să te implici și să le ajuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel