Horaţiu Cosma (USR), atac la Sorin Grindeanu pe tema podurilor de la graniţa cu Rep. Moldova. "Specialist doar la salată de vorbe"

Fotografie de la Mudassir Ali, Pexels
Fotografie de la Mudassir Ali, Pexels

Horaţiu Cosma (USR), fost secretar de stat în ministerul Transporturilor, îl acuză pe Sorin Grindeanu că este "specialist doar la salată de vorbe", după anularea licitaţiilor de proiectare pentru 3 poduri rutiere noi la graniţa cu Republica Moldova. 

"Sorin Grindeanu și Republica Moldova, de la fapte la vorbe ipocrite.

Vorba: Ministrul Transporturilor Grindeanu promitea zilele trecute noi poduri peste Prut omologilor moldoveni.

Fapta: Tot zilele trecute, același Grindeanu a anulat licitația de proiectare pentru 3 noi poduri rutiere la granița cu Republica Moldova. Curat murdar", a scris Horaţiu Cosma pe Facebook.

"Grindeanu, specialist doar la salată de vorbe"

"De fapt, Sorin Grindeanu e specialist doar la salată de vorbe. Și cam atât. Când e vorba de pus osul la treabă, uite-l de unde nu-i. A anulat licitația de proiectare pentru trei noi poduri peste Prut la Stânca (RO) – Costești (MD), Bumbăta (RO) – Leova (MD), respectiv Fălciu (RO) – Leca (MD). Singura ofertă depusă la licitația lansată în februarie a fost descalificată de către CNAIR.Și dacă tot suntem la capitolul poduri la granița cu Republica Moldova, același Grindeanu nu e în stare de 2 ani de zile să găsească un constructor pentru noul pod peste Prut de la Ungheni.

Și nu e în stare nici să dea drumul la lucrări pe centura Galați, la 2 pași de granița cu Moldova și Ucraina de la Giurgiulești. În loc să integreze Republica Moldova în spațiul european prin dezvoltarea conexiunilor rapide și moderne de transport, Grindeanu condamnă în continuare românii și moldovenii la aceleași ambuteiaje și întârzieri pe actuala infrastructură limitată și veche de zeci de ani", a scris Horaţiu Cosma pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel