EXCLUSIV  Guvernul Cîțu, mai puțini bani pentru primarii PSD. Sergei Stanishev, semnal de alarmă: Abordare partizană. Nu la asta se așteaptă UE

Sursă foto: Facebook Florin Cițu
Sursă foto: Facebook Florin Cițu

Sergei Stanishev, președintele PES, a vorbit despre problema comunităților locale din România care nu au primit suport financiar din partea Guvernului liberal doar pentru că sunt administrate de social-democrați.

"Dacă așa stă situația, este în totalitate de neacceptat. Nici un guvern din UE nu își poate permite, pentru că, în toate municipalitățile, primarii, consilierii locali sunt aleși de către cetățeni și nu ar trebui să existe o abordare partizană. Este complet anti-european și voi vorbi cu delegația social-democrată română din Parlamentul European, dacă așa stă situația și sunt suficiente cazuri care arată o astfel de tendință, să ridice această problemă în Parlamentul European pentru dezbatere pentru că nu la asta se așteaptă UE.

Orice cetățean care locuiește într-o municipalitate condusă de un primar de centru-stânga sau centru-drepta, ar trebui să aibă aceleași drepturi. Și știu că în țările noastre lupta politică este destul de ascuțită aș putea spune și este o tentație probabil a Guvernului de a-i sprijini pe ai noștri, de a arăta ce buni sunt, dar oamenii nu trebuie să fie pedepsiți. Și va fi o reacție politică a Familiei noastre politice.", a declarat Sergei Stanishev, președintele PES, în cadrul emisiunii ”Din Culisele Europei- All about EU”, realizată de Claudia Țapardel, la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel