Guvern din umbră. Rafila, premier?! Ciolacu: Deschidem partidul

Marcel Ciolacu a făcut precizări legate de strategia Partidului Social Democrat. 

"Începând de astăzi, Consiliul Naţional începe să lucreze. Cred că determinarea domnului profesor (n.r. - Alexandru Rafila) m-a convins că e un lucru serios. Vom urma următorii paşi statutari, cum este şi normal. Eu mă bucur că continuăm să deschidem partidul, avem altă viziune, altă abordare politică, o profesionalizare a Partidului Social Democrat în primul rând, o atragere de oameni nu neapărat membri de partid care vor să se implice în viaţa politică, nu neapărat să obţină o funcţie, să îndrepte anumite lucruri sau care să regăsesc în noua noastră viziune.

În acest moment, este o decizie în Partidul Social Democrat că domnul Rafila este propunerea noastră de prim-ministru. Până la o altă decizie, asta este: domnul Rafila este propunerea de prim-ministru. Vom vedea ce va fi. Eu cred că se impune să venim cât mai repede să venim cu un guvern din umbră. Nu e în practica noastră tradiţională. Nu e un lucru pe care să-l facem pe fugă, nu e un simulacru", a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a vorbit şi despre referendumul privitor la demiterea lui Clotilde Armand

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a vorbit despre demiterea lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.                                        

„Am decis împreună cu colegii mei ca să susținem orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice inițiativă cetățenească nu o inițiativă politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-și exercite atribuțiile de primar.

Bătaie de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede decât patru ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1. Înainte să se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui să facă ovizită prin Sectorul 3, sau prin Sectorul 4 și să vadă cum arată acolo tot serviciul local, cum nu există gropi, gunoaie și cum parcurile arată la un standard european“, a precizat președintele Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel