Geoană: Directorul SRI, George Maior, va reveni în PSD

Mircea_Geoana dece
Mircea_Geoana dece

Senatorul social-democrat Mircea Geoană consideră că directorul Serviciului Român de Informații, George Maior, va reveni în PSD după terminarea mandatului actual, pentru că ”e nevoie de o voce din Transilvania”.

”Eu sunt convins ca Maior va reveni in PSD când își termina mandatul de șef SRI. Îl poate plasa ca un eventual lider al PSD? Eu am spus când era vorba de Johannis, ce ție iți place, altuia nu-i face, nu mă apuc să-i fac și lui Maior unde l-aș vedea ca poziție, pe Maior îl văd înapoi în PSD, e nevoie de o voce care să vină din Transilvania”, a declarat Mircea Geoană marți seara la Realitatea Tv.

George Maior a fost senator PSD și ambasador, iar în 2006 președintele Traian Băsescu l-a numit în fruntea SRI.

Șeful SRI a devenit recent actorul unei reclame a socialiștilor europeni, unde apare ca un reprezentant de marcă al stângii, în compania lui Victor Ponta, Hannes Swoboda sau Francois Hollande. Serviciul Român de Informații este apolitic, inclusiv conducerea sa, iar SRI a precizat că nu i s-a cerut acordul pentru folosirea imaginii șefului său în spot-urile publicitare. Serviciul a mai spus că va lua măsurile necesare pentru oprirea difuzării reclamelor, dar ele încă se derulează pe unele site-uri de știri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel