Gardienii, lăsați mască într-o închisoare din cauza unui șoarece

Polițiști brazilieni au făcut descoperirea greu de imaginat cu ocazia unei inspecții într-o închisoare din statul amazonian Tocantins.  Condamnații dresaseră un șoarece pentru a transporta droguri dintr-un pavilion în altul.

"Șoricelul era atât de ascultător încât se lăsa chiar și mângâiat pe cap. Urmărindu-l, agenții au descoperit că mergea de la pavilionul A la pavilionul C. Deținuții legau sfoara de coada șoarecelui și îl foloseau să transporte droguri și alte obiecte. Când rozătorul ajungea la destinație, deținuții îl luau și trăgeau sfoara cu obiectele", a declarat un oficial al închisorii.

Vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla cine este proprietarul șoarecelui. Acesta a fost eliberat în vegetația din jurul închisorii, în pofida implicării sale în faptele ilegale

Polițiștii au confiscat, cu această ocazie,  29 de doze de marijuana și 23 de cocaină. În ceea ce priveşte soarta micuțului rozător,  acesta a fost eliberat în vegetația din jurul închisorii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel