Galeria asta foto erotică te va șoca! Ce face un artist

O galerie foto erotică și în același timp șocantă face furori pe internet.

Artistul japonez Hajime Sorayama a creat o serie de sculpturi erotice și șocante în același timp. Sculpturile reprezintă o femeie robot care pozează goală.

Imaginile alimentează imaginația celor care sunt de părere că într-o zi omenirea va fi înlocuită de roboți inteligenți.

Despre artist

Hajime Sorayama s-a născut pe 22 februarie 1947 în prefectura Ehime, orașul Imabari. Educaţia de bază a primit-o în localitatea natală, iar în 1965 a fost admis la Universitatea Gakuin din Shikoku, instituţie unde a început să studieze greaca şi literatura engleză. Doi ani mai târziu, în 1967, după o primă colaborare la "Pink Journal", s-a transferat la Chuo, o şcoală de artă din capitala niponă, Tokyo, pe care a absolvit-o un an mai târziu, în 1968, la vârsta de 21 de ani, prilej cu care a câştigat o repartizare în cadrul unei agenţii de publicitate. Se pare că nu reuşise să se adapteze colectivului, din moment ce în 1972 a preferat statul de ilustrator liber profesionist.

VEZI ȘI: Diferența dintre artă și obscenitate, într-o galerie foto excepțională

În anul 1978 Hajime Sorayama a reuşit să atragă atenţia publicului...cu un robot. Nu orice fel de robot, ci unul foarte feminin şi sexy, care, în 1983, a devenit vedeta cărţii "Sexy Robot", editată de "Genko-sha". Tehnica folosită a fost împrumutată din genul Pin-Up, însă ulterior a intervenit cu o tehnică mult mai avansată, impecabilă, prin care a reuşit să naturalizeze strălucirea şi reflexul cromatic al femeii metalice, denumită apoi Gynoid, nume provenit din limba greacă şi care sugerează femeia aparentă.

Munca lui Hajime Sorayama era din ce în ce mai apreciată şi solicitată, cu atât mai mult cu cât Hajime cocheta cu dezinvoltură şi cu latura erotică a personajelor sale, fapt ce a avut drept consecinţă desele apariţii a Pin-Up-urilor sale între coperţile celebrei reviste pentru adulţi, Penthouse.

Alte lucrări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel