Gala Tânărului Actor - HOP începe la Costineşti. LIVE

Gala Tânărului Actor - HOP, eveniment aflat la a 19-a ediţie, începe luni, la ora 16,30, la Complexul Vox Maris din Costineşti şi va putea fi urmărită live pe site-ul www.galahop.ro, platformă creată special pentru a oferi o mai bună vizibilitate participanţilor.

Tema acestui an, una inedită şi provocatoare, se află sub semnul lui Shakespeare: 'Ne-bun pentru această lume'. În concurs s-au calificat, în urma preselecţiei din luna iulie, de la Teatrul Naţional din Bucureşti, 19 tineri la secţiunea 'Individual' şi trei spectacole la secţiunea 'Grup'.

În prima zi a Galei, pe scenă vor urca, începând cu ora 17,00, zece tineri la proba impusă-etude, urmaţi de concurenţii de la secţiunea 'Individual'. Concursul la secţiunea 'Grup' va debuta, de la ora 19,45, cu spectacolul 'http/error500', regia: Vlad Trifaş. Seara se va încheia cu spectacolul invitat 'Eşti un animal, Viskovitz!' după Alessandro Boffa, în regia lui Tudor Lucan. Câştigătorii Galei HOP vor fi stabiliţi, la finalul celor patru zile de competiţie, de un juriu format din Sanda Manu - regizor şi profesor universitar, Dorina Chiriac - actriţă, Andrei şi Andreea Grosu - regizori, Sorin Leoveanu - actor şi Ofelia Popii - actriţă.

În cadrul galei va fi acordat premiul 'Ştefan Iordache' - Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP. La secţiunea 'Individual' vor fi acordate Premiul pentru cel mai bun actor şi Premiul pentru cea mai bună actriţă, în timp ce la secţiunea 'Grup' vor fi decernate Premiul 'Cornel Todea' - Premiul pentru cea mai bună trupă de actori şi Premiul 'Sică Alexandrescu' - Premiul special al juriului. De asemenea, se vor mai decerna: Premiul pentru prestanţă şi rostire scenică acordat de actriţa Dorina Lazăr, Premiul Vox Maris - dat câştigătorului Marelui Premiu; Premiul '1/10 pentru FILM la TIFF', prin care regizorul şi producătorul de film Tudor Giurgiu acordă unuia dintre concurenţii Galei HOP şansa de a face parte din programul '10 pentru FILM la TIFF', şi Premiul Publicului, decis de cei care urmăresc live transmisia competiţiei şi care, cu un simplu click, îşi votează favoriţii.

Gala Tânărului Actor - HOP se desfăşoară în perioada 5-8 septembrie la Costineşti. Concursul va putea fi urmărit atât de invitaţii din complexul Vox Maris, cât şi prin livestreaming pe www.galahop.ro, pe contul oficial de Facebook al Galei HOP sau pe contul oficial de YouTube al UNITER. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel