Gabriela Firea, ultima replică pentru Florin Cîţu: Îmi pierd timpul

Gabriela Firea îi dă ultima explicație lui Florin Cîțu. Primarul general a ajuns la concluzia că pierde timpul. 

"Nici contabil debutant la STB (RATB) nu l-aș angaja pe Dl Austeritate - Vasile Câțu. E și ultima explicație publică pe care i-o dau. Îmi pierd timpul! Cu oameni care halucinează la locul de muncă nu are rost să mai întru în dialog!

O doză atât de mare de rea-intenție, confuzie, interpretarea eronată a informațiilor și fenomenelor economice rar mi-a fost dat să întâlnesc.

Confuzii între buget prognozat și real executat, între organigrame aprobate și posturi ocupate, între nomenclatorul de meserii și ROF, între subvenții, compensații, investiții și cheltuieli de funcționare... îngrozitor!", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. 

"Se crede în faţa calculatorului"

"Dovedește o necunoaștere a elementelor basic din economie. Vede două cifre și le adună sau le scade fără nicio logică. Se crede în fața calculatorului, în pielea unui trader, care face speculații în beneficiul acționarilor. Numai că acum se joacă cu o țară, nu doar cu banii și/sau acțiunile clienților.

A ieșit iar cu postări. Care mai de care mai elucubrante.

Pe scurt : Îmbunătățirea transportului public în comun este o realitate. Mai sunt multe de făcut dar se recunosc investițiile din ultimii 3 ani, în condițiile unei legislații privind achizițiile care îngreunează până la blocare orice proiect de dezvoltare.", a mai scris primarul general. 

Gabriela Firea cere demiterea lui Cîţu

"Să priceapă și Dl Care Ne Amaneteaza viitorul prin mega - împrumuturi : bugetul unui an, alocat de Primăria Capitalei, în beneficiul transportului public în comun, este următorul :

120 mil euro salarii (11 600 angajați)

47 mil euro achiziție autobuze hibride

42 mil euro rate autobuze Euro 6

18 mil euro reabilitare sistem rutier și linie de tramvai

17 mil euro motorină, energie, piese etc

Total 244 mil euro.

Dacă suma pentru salarii reprezintă 73% din totalul alocat pentru domeniul transportului, înseamnă că ministrul Austeritate poate răstălmăci orice adevăr care nu-i convine.

Să sperăm, totuși, că absurda să trecere pe la ministerul de finanțe să fie cât mai scurtă! Nu de alta, dar ne va lua ceva vreme să reparăm toată paguba făcută românilor!", a conchis Firea. 

VEZI ŞI Raport Greenpeace România: Clasament european în domeniul transportului public. Pe ce loc se află Capitala

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel