Fuziunea dintre ALDE şi Pro România, sancţionată din interior. Petre Ionel: Sunt liberal. Mi-aş fi dorit ca partenerii să fie egali

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, şi-a exprimat dezacordul în ceea ce priveşte fuziunea cu Pro România. 

„În calitate de președinte ALDE Dâmbovița, spun că nu sunt de acord cu proiectul care are în vedere fuziunea ALDE cu PRO România, nu mă regăsesc într-un astfel de proiect și nu voi merge în PRO România, pentru că în principiu, liberal fiind, dovedit de multe ori, nu voi întreprinde nimic în niciun proiect în care nu mă regăsesc și în care nu cred cu tărie. Tot ceea ce am spus în oferta mea electorală au fost lucruri în care chiar am crezut și în care voi crede și de care mă voi ține să le duc la bun sfârșit, pentru că printr-o consecvență clară putem să schimbăm niște lucruri. Aveți în față persoana care nu votează același lucru și are așteptări diferite, ci care acționează diferit, gândit, evaluat și corelat la posibilitățile pe care le are. Sunt un învingător, nu consider că am pierdut sau că voi pierde ceva.

Sunt și voi rămâne liberal, sunt și voi rămâne om de afaceri. Nu mă voi dezice pentru meschinării. Voi face politică așa cum voi face până acum: cu plăcere. Am pregătirea necesară și voi face politică dintr-o postură unde consider că mă voi regăsi la un moment dat”, spune Petre Ionel, conform Dâmboviţeanul.

Un parteneriat, preferat fuziunii

„Mi-aș fi dorit ca partenerii să aibă drepturi egale, ca mâinile să fie strânse chiar dacă principiile, pe unii dintre lideri, îi îndepărtează. Nu cred într-o relație de vasalitate cu nimeni, pentru că sunt un liberal convins și voi continua să acționez ca atare” Sunt și voi rămâne liberal, sunt și voi rămâne om de afaceri. Nu mă voi dezice pentru meschinării. Voi face politică așa cum voi face până acum: cu plăcere. Am pregătirea necesară și voi face politică dintr-o postură unde consider că mă voi regăsi la un moment dat”, spune acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel