Furtuna magnetică LOVEȘTE Pământul. Ce ne așteaptă de fapt

Rodica Mitu / 12 oct 2017 / 09:33 Salveaza PDF Comentarii

O furtună magnetică va lovi Pământul pe 13 și 14 octombrie. În curând, vântul solar va ajunge la un nou nivel, provocând o furtună magnetică, care la rândul ei va provoca o altă furtună magnetică. Prin urmare, vor exista turbulențe în câmpul magnetic al Pământului.

Furtună magnetică octombrie 2017. Aşadar, o furtună magnetică va începe vineri, 13 octombrie, și va dura până pe 14 octombrie. „O nouă porțiune a vântului solar va ajunge în următoarele zile pe Pământ, ceea ce va provoca o altă furtună magnetică”, se precizează într-un raport citat în presa internaţională.

Furtună magnetică octombrie 2017. Furtunile magnetice de pe Pământ au început pe 6 septembrie, când Pământul a atins primele izbucniri ale plasmei solare. De asemenea, o serie de focare de pe Soare au început pe 4 septembrie. Mai întâi, au fost cinci flash-uri mici, ulterior fiind înregistrare mai multe.  

Furtună magnetică octombrie 2017. În această perioadă, se aşteaptă ca echipamentele de comunicații și electronicele să nu funcţioneze la capacitate maximă, crescând probabilitatea accidentelor și defecțiunilor de natură tehnică.  

[citeste si]

Furtună magnetică octombrie 2017. Mai mult, experții avertizează că unele persoane vor fi afectate. Mai exact, oamenii mai sensibili vor suferi cel mai mult, în sensul că vor simţi un disconfort.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26