Fotografiile sexy cu Aline Skaff, nora lui Gaddafi, fac înconjurul lumii - GALERIE FOTO

Din laptopul fiului în vârstă de 36 de ani al lui Gaddafi, Hannibal, capturat de rebeli, fotografiile cel puţin picante au ajuns la agenţiile de presă internaţionale. Acum o lume întreagă vede cum le plăcea celor doi să fie pozaţi în dormitor, la bordul yachturilor sau pe pajişti.

Aline Skaff, soţia fiului lui Gaddafi, Hanibal, nu este străină de bliţurile aparatelor de fotografiat. A fost model pentru lenjerie intimă înainte să se mărite cu Hannibal. După căsătorie, cei doi şi-au făcut o reputaţie proastă. În 2008 au fost arestaţi în Elveţia, după ce şi-au bătut doi servitori într-un hotel de lux din Geneva, Hannibal a primit mai demult şi o amendă de 500 de euro la Paris că şi-a bătut logodnica de la vremea aceea care era însărcinată, iar o bonă etiopiană a povestit de curând că a fost opărită grav de Aline când aceasta s-a înfuriat pe ea.

Hannibal şi soţia lui Aline se numără printre membrii familiei Gaddafi despre care se spune că au reuşit să se refugieze în Algeria după căderea Tripoli-ului. Tot scăpaţi în Algeria se crede că ar fi şi soţia lui Gaddafi, Safiya, un alt fiu, Mohammed şi o fiică, Aisha.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel