Foto camera radar. Vitezoman inedit în Elveția

Poliția elvețiană a depistat un neobișnuit contravenient de la regulile de circulație publică, dar când a fost vorba să-l identifice și să-l amendeze, suspectul... și-a luat zborul și a dispărut.

Vineri seară, într-un sat elvețian de lângă Berna, o cameră radar staționară a surprins o depășire a vitezei maxime de deplasare, care în acel punct din interiorul localității era de 30 km/h. Cel care a încălcat limita a fost înregistrat cu 52 km/h, așadar cu 12 km/h peste pragul admis.

Suspectul vitezoman, o rață grăbită

Poliția elvețiană este reumită pentru severitatea cu care aplică amenzile pentru abateri de la legislația rutieră, numai că în acest caz suspectul a scăpat basma curată. După cum se poate observa din fotografia făcută de aparatul radar, cea care a depășit viteza limită pe sectorul de drum din localitate era o rață care zbura la mică înălțime ca să-și găsească un culcuș înainte de lăsarea întunericului.

Rața a făcut înconjurul lumii... pe Facebook

Cu concursul inspectoratului local de poliție, fotografia oficială a fost postată pe pagina de Facebook a comunei Köniz, fiind distribuită de peste 1.700 de ori. Ineditul incident s-a petrecut în Oberwangen bei Bern, un sat locuit de etnici germani, situat la circa 8 km sud-vest de capitala regională Berna.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel