Fonduri europene. Rovana Plumb, anunț: Inițiativă importantă a Vioricăi Dăncilă

Rovana Plumb a vorbit despre accesarea fondurilor europene. 

Prezentă la România TV, Rovana Plumb a vorbit despre dificultatea cu care se accesează fondurile europene. Ea a precizat că premierul Viorica Dăncilă a avut o inițiativă la Bruxelles, privind simplificarea procedurilor. 

Astfel, se va înființa un grup de lucru ce va beneficia de asistență dehnică de la Comisia Europeană.

„Inițiativa domanei premier a fost de a simplifica procedurile pentru beneficiarii de fonduri europene. Se va înființa acest grup de lucru care va primi asistență tehincă de la Comisia Europeană, cu sprijinul doamnei Comisar Corina Crețu. Initțativa doamnei premier deschide o nouă abordare în ceea ce privește accesarea fondurilor europene”, a declarat Rovana Plumb la România TV.

[citeste si]

Recent, prezentă la interviurile DC News, europarlamentarul Norica Nicolai a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește absorbția fondurilor europene, precizând că procesul e boicotat de funcționarii români.

„Uitați-vă la absorția de fonduri europene care este aproape nesemnificativă în România. Foarte mulți dintre cei implicați, din funcționarii publici români, au făcut tot posibilul ca aceste fonduri să nu fie absorbite prin condiționalități care sunt îngrozitoare.

În România, funcționarii pentru a nu fi implicați în acest proces care îi putea duce la un moment dat pe scaunul de suspect la DNA au blocat absorbția fondurilor europene prin condiționalități birocratice”.

Puteți citi AICI declarația integrală a Noricăi Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel