Smart City Urban Projects, Conferință Internațională la Romexpo. Rovana Plumb, invitat special

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM) organizează în parteneriat cu Romexpo, în perioada 08-11 martie 2018, cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est dedicat conceptului Smart City.

Programul Smart City Urban Projects se află la cea dea doua ediție și include o Conferință Internațională ce va reuni specialiștii domeniilor componente smart city.

Evenimentul fanion al expoziției este Smart City Urban Projects și are loc în data de 9 martie 2018, la Romexpo, sala Titulescu, Pavilionul B3, începând cu ora 10.00. Evenimentul va constitui un excelent prilej pentru schimbul de experiență și modele de bună practică în domeniul dezvoltării comunităților creativ-inteligente.

Rovana Plumb va fi prezentă la Smart City Urban Projects

Au confirmat prezența la eveniment speakeri și companii internaționale, printre care Amsterdam Smart City, înalți reprezentanți ai autorităților centrale și locale, precum și reprezentanți ai mediul diplomatic. Astfel, au confirmat prezența la conferință ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, Secretar de Stat la Ministerul Fondurilor Europene, domnul Octav Dan Paxino, Secretar de Stat la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, doamna Maria-Manuela Catrina, reprezentanții primăriilor care au în implementare proiecte inteligente, precum și consilii județene. 

Programul evenimentului Smart City-Urban Projects poate fi accesat la scup2018.romaniansmartcity.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel