EXCLUSIV  FONDURI EUROPENE. Rovana Plumb, anunț uriaș pentru EDUCAȚIE - VIDEO

Rovana Plumb, miercuri, 28 martie, a anunțat lansarea unui proiect de peste 40 de milioane de euro.

"Chiar în această dimineață, a avut loc lansarea unui nou proiect pe care noi l-am gestionat împreună cu Ministerul Educației – peste 40 de miloane de euro. Este vorba de a face sistemul de educație mult mai atractiv, în sensul de a atrage copiii și de a-i determina să nu părăsească școala, nefiind atrași de partea curriculară, de programul pe care îl au la școală. Ministerul Educației a venit cu o nouă viziune, care va fi susținută, din punct de vedere financiar, prin fonduri europene, așa cum am spus, de peste 40 de milioane de euro", a declarat, la DC News, Rovana Plumb.

"Vor participa 55.000 de profesori și vor beneficia elevii din România. Se face prezentarea, este nevoie, întâi și întâi, de o formare a cadrelor didactice, de aceea 55.000 de cadre didactice vor participa la acest program. Vor și fi 25 de școli pilot", a spus Rovana Plumb, precizând că acest nou tip de program se va implementa începând cu anul școlar 2018-2019.

[citeste si]

De asemenea, în cadrul interviului acordat DC News, a spus că, pentru fenomenul de abandon școlar, trebuie luate mereu măsuri. Totodată, a anunțat și pregătirea unor noi proiecte. "Mai sunt și alte programe pe care le vom face pentru Educație", a spus Rovana Plumb.

VIDEO

Mai jos, puteți urmări răspunsul complet:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel