Ședință Guvern. Viorica Dăncilă: Sunt în curs 55 de acţiuni cu risc de infringement

Rodica Mitu / 31 ian 2018 / 11:56 Salveaza PDF Comentarii

Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, în prima ședință de Guvern, că în prezent sunt în curs 55 de acţiuni cu risc de infringement împotriva României.

'Vom avea astăzi o notă privind stadiul acţiunilor în constatarea neîndeplinirii obligaţiilor declanşate de către Comisia Europeană împotriva României. În prezent, sunt în curs 55 de acţiuni cu risc de infringement', a declarat Dăncilă, miercuri, 31 ianuarie, la începutul şedinţei de Guvern.

De asemenea, a precizat că, în fiecare lună, va fi făcută o evaluare pentru a fi dispuse măsurile care ţin de Guvern.

'Lunar vom avea o astfel de evaluare, astfel încât toate aceste măsuri, care ţin de Guvernul României, să poată să fie rezolvate într-un termen cât mai scurt. O parte dintre acestea vor trebui însă soluţionate de Parlamentul României', a arătat Dăncilă.

Totodată, şefa Guvernului a amintit că marţi a avut 'o întâlnire extrem de bună' cu comisarul european Corina Creţu. 'Insist să creştem dimensiunea europeană a guvernării noastre şi să încercăm să folosim la maximum oportunităţile pe care le avem', a mai afirmat Dăncilă.  

[citeste si] 

Ordonanță de urgență

Viorica Dăncilă a anunţat că va fi adoptată, miercuri, o ordonanţă de urgenţă privind aprobarea unor măsuri de reorganizare a Guvernului. 'Vom aproba ordonanţa de urgenţă privind aprobarea unor măsuri de reorganizare a Guvernului, în urma deciziei Parlamentului', a declarat Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.  loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: -1

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11