Florin Roman îl atacă pe Orban. "Cel mai abject lucru, atacul foarte urât din ziua în care Cîţu îşi conducea mama pe ultimul drum"

Facebook Florin Roman
Facebook Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman îl critică pe preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, pentru atacurile lansate la adresa lui Florin Cîţu în perioada în care acesta se ocupa de înmormântarea mamei lui, decedată la începutul lunii iunie. 

"Mă doare sufletul când văd că un candidat la preşedinţia partidului merge la alegeri parţiale să susţină candidaţi de primari ai PNL şi îl atacă pe colegul său, prim-ministru al Partidului Naţional Liberal. Cel mai abject lucru mi s-a părut atacul foarte urât în ziua în care Florin Cîţu îşi conducea mama pe ultimul drum", a declarat Florin Roman la o întâlnire a liberalilor, citat de Antena 3. 

Ludovic Orban şi Florin Cîţu, înţepături din ce în ce mai dese 

Sâmbătă, la alegerile interne din PNL Iaşi, Ludovic Orban a intrat în sală în momentul în care Florin Cîţu susţinea un discurs, întrerupându-l pe acesta. Ulterior, premierul l-a taxat pe contracandidatul său. "Bine ați venit domnule președinte. Ciudat că am plecat în același timp și ajungeți mai târziu, dar asta este”, a spus Florin Cîţu.

Anterior, când Florin Cîţu anunţase că a tranşat alegerile din PNL, Ludovic Orban a reacţionat acid. 

"A tranşat. Verbul 'a tranşa' înseamnă 'a separa', 'a împărţi' (n.r. - aluzie la termenul folosit de premierul Florin Cîţu). Mi se par total nepotrivite. Ca premier care este în faţa unei moţiuni de cenzură trebuia să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, de asemenea, să combată orice argument şi mai ales orice minciună care a fost cuprinsă în moţiunea de cenzură. Nu era locul potrivit pentru a vorbi de Congresul PNL şi lucrul ăsta îl ştie toată lumea, nu trebuie să-l spun eu", a precizat Orban, întrebat pe această temă.

Marţi, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, premierul Florin Cîţu a declarat că social-democraţii îl consideră "cel mai mare inamic al lor", dar le-a transmis că nu vor scăpa de el deoarece "a tranşat" alegerile din interiorul PNL.

VEZI Lupta de putere din PNL, dusă în Parlament de Cîțu. Orban îi dă replica după ce a spus că ”a tranșat alegerile din PNL”

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie, iar Ludovic Orban şi Florin Cîţu se luptă pentru scaunul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel