EXCLUSIV  Finală EURO 2020. Italia sau Anglia? Întrebarea momentului la care răspunde astrologul DCNews

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul DCNews a studiat astrograma finalei EURO 2021. 

Finala EURO 2020 se joacă duminică seara, la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra. Italianul Roberto Mancini și englezul Gareth Southgate își vor trimite echipele pe teren sperând să dea lovitura. Roberto Mancini este un nativ Săgetător cu mult marcaj de Fecioară în harta natală, ceea ce îl face și ambițios, dar și foarte meticulos. De cealaltă parte, Gareth Southgate este un nativ Fecioară, cu marcaj de Balanță în astrograma natală, ceea ce îl face pretențios și creativ.

11 Iulie este o zi specială, deoarece Mercur a intrat în semnul Racului, fapt ce sprijină ideea de domiciliu, legături mentale puternice între jucători.

Astrograma partidei are ascendentul în Pești, iar Jupiter (guvernatorul) se află în casa 12-a, ceea ce înseamnă că vom avea de-a face cu un meci confuz.

Poate golurile, poate scorul în timpul regulamentar, poate echipele trimise în teren sau strategiile bine ascunse. În primă fază, tripla conjuncție Luna-Venus-Marte în Leu îi va sprijini pe cei care sunt mai spectaculoși. Dar să nu uităm de faptul că aceste planete sunt în casa 6 și fac opoziție cu Saturn și careu cu Uranus, adică va depinde foarte mult de cine are cele mai multe accidentări, înainte sau în timpul meciului.

Dacă ar fi să ne luăm după aspecte (tranzite și progresii), harta lui Gareth Southgate este mult mai bine aspectată. Anglia pare să aibă prima șansă. Însă astrograma meciului oferă putere și celor care nu sunt la domiciliul lor. Cu Neptun în casa 1 și ascendentul în Pești, ce oferă ceață, nu este de mirare că nici marile case de pariuri nu au oferit cele mai sigure cote.

 

Rămâneți pe DCNEWS.RO, meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel