Conducere ALDE, dizolvată. Motivele invocate

ALDE
ALDE

Birou politic al ALDE a fost dizolvat! 

Biroul Politic teritorial al ALDE Gorj a fost dizolvat ca urmare a neimplicării şi a organizării defectuoase a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, informează un comunicat de presă postat miercuri pe site-ul formaţiunii, citează Agerpres.

Potrivit sursei citate, decizia luată vine şi ca urmare a lipsei de implicare şi organizare a preşedintelui filialei ALDE Gorj, Ion Iordache, în ultimele 4 luni de zile.

Cauza dizolvării

 

"Ca urmare a neimplicării şi a organizării defectuoase a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale şi a nesusţinerii candidatului Mircea Diaconu, conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a decis dizolvarea Biroului Politic teritorial al ALDE Gorj. Decizia luată de conducerea ALDE vine şi ca urmare a lipsei de implicare şi organizare a preşedintelui filialei ALDE Gorj, Ion Iordache, în ultimele 4 luni de zile", se precizează în comunicatul de presă.

Aceeaşi sursă afirmă că, în cadrul primei şedinţe a Biroului politic executiv al ALDE, va fi propus un Birou politic teritorial interimar şi un preşedinte interimar la filiala ALDE Gorj.

Ion Iordache a devenit preşedintele ALDE Gorj la sfârşitul anului 2018.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23