Urmărește emisiunea live


Conducere ALDE, dizolvată. Motivele invocate

ALDE
ALDE

Birou politic al ALDE a fost dizolvat! 

Biroul Politic teritorial al ALDE Gorj a fost dizolvat ca urmare a neimplicării şi a organizării defectuoase a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, informează un comunicat de presă postat miercuri pe site-ul formaţiunii, citează Agerpres.

Potrivit sursei citate, decizia luată vine şi ca urmare a lipsei de implicare şi organizare a preşedintelui filialei ALDE Gorj, Ion Iordache, în ultimele 4 luni de zile.

Cauza dizolvării

"Ca urmare a neimplicării şi a organizării defectuoase a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale şi a nesusţinerii candidatului Mircea Diaconu, conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a decis dizolvarea Biroului Politic teritorial al ALDE Gorj. Decizia luată de conducerea ALDE vine şi ca urmare a lipsei de implicare şi organizare a preşedintelui filialei ALDE Gorj, Ion Iordache, în ultimele 4 luni de zile", se precizează în comunicatul de presă.

Aceeaşi sursă afirmă că, în cadrul primei şedinţe a Biroului politic executiv al ALDE, va fi propus un Birou politic teritorial interimar şi un preşedinte interimar la filiala ALDE Gorj.

Ion Iordache a devenit preşedintele ALDE Gorj la sfârşitul anului 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel