Festivalul Florilor. Eveniment inedit cu artiști români

În perioada 30 iulie – 07 august, cu ocazia Festivalului Florilor din mica localitate Redondo, Portugalia, se va desfășura, în cadrul proiectului Contemporanii, o inedită tabără de creație intitulată Șapte zile la Redondo.

Este un eveniment organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român și cu sprijinul Ministerului Culturii, în calitate de co-finanțator.

Primăria din Redondo va găzdui, în cadrul programului Centrului Cultural al Municipalității Redondo, șapte pictori români: Florin Ciubotaru, Dorin Coltofeanu, Teodora Coltofean, Sorin Iosub, Elisabeth Ochsenfeld, Christian Paraschiv, Mihai Sârbulescu, alături de scriitoarea de orgine română Veronica Kirchner.

Lucrările realizate pe parcursul acestei tabere vor fi expuse la data de 6 august, în cadrul unui happening, în spațiul expozițional al Centrul Cultural al Municipalității din Redondo, urmând ca apoi, în prima parte a anului 2016, să fie prezentate într-o expoziție la București. Cu ocazia expoziției va fi lansat și catalogul dedicat taberei de creație, ce va reuni lucrările de pictură, fotografiile realizate pe parcursul taberei și textul documentar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel