Fenechiu cere demisia lui Dragnea: "Procurori ameninţaţi"

Daniel Fenechiu îi cere, în numele PNL, demisia lui Liviu Dragnea din funcția de Președinte al Camerei Deputaților după unele declaraţii de duminică.

Avocatul Daniel Fenechiu îi cere demisia din funcția de Președinte al Camerei Deputaților lui Liviu Dragnea, considerând că acesta a "ameninţat procurorii" într-o emisiune Tv.

"Într-o ţară europeană, un lider politic care ameninţă procurorii care investighează o plângere împotriva sa demisionează sau este demis a doua zi... Iar din momentul ameninţării devine nefrecventabil... În numele Partidului National Liberal îi cer lui Liviu Dragnea să demisioneze imediat din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor! Omul numărul 3 în Statul român nu poate ameninţa procurorii şi să rămână în funcţie!", a scris Daniel Fenechiu, pe Facebook.

"Foarte mulți procurori riscă"

Liviu Dragnea a declarat duminică în emisiunea „Ediție Specială” că dosarul de înaltă trădare făcut pe numele premierului Viorica Dăncilă este acțiunea lui Klaus Iohannis.

„Nu știu dacă merge mai departe, dar este o comandă foarte fermă. Nu degeaba a fost pus Horodniceanu interimar. Sper să nu fie niciun procuror să riște așa mult să dea drumul la o așa demență. Foarte mulți procurori riscă să plătească greu. Frica pe care o au îi fac să nu mai aibă niciun fel de rațiune. Sunt unii care încearcă să se depărteze de această zonă diferită, sunt alții care nu vor să mai participe la astfel de execuții și sunt alții care ori de frică, rămân acolo. Au de plătit, pentru că există oameni care abia așteaptă să vorbească. Nu vor da curs la acea demență. Este o comandă de la Iohannis, fără niciun dubiu. Vor guvernul jos, să nu ducem până la capăt ceea ce ne-am propus, dar miza este să spargă coaliția", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Vezi şi: Liviu Dragnea: Nou miting, în altă locație. Va fi mai mare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel