Fantoma unei fetițe moarte, într-o imagine incredibilă!

O imagine incredibilă a devenit viral pe internet. În ea apar două femei și patru copii, însă femeile spun că erau doar trei copii cu ele.

Imaginea a fost realizată în 2014, în timp ce femile se jucau cu copii în apele râului Lockyer din statul american Queensland scrie Daily Mail.

Imagine a fost postată pe pagina de Facebook a unor vânători de fantome de către una dintre femeile din imagine, aceasta insistând că în acel moment, în râu, se aflau doar ele împreună cu cei doi copii.

Ceea ce a șocat internetul este silueta deschisă la culoare, care apare între cele două femei. În imagine se poat observa ceea ce par a fi două coarne.

"Când am făcut poza, eram doar noi si trei copii în apă. O țin pe cea mică cu pălărie albă, iar acel cap de lângă mine, cu coarne, vă spun, nu este uman", a declarat femeia.

Povestea a devenit și mai interesantă în momentul în care experții au cercetat cazul și au ajuns la concluzia că o fetiță în vârstă de 13 ani s-a înecat în acel loc, în urmă cu 100 de ani.

Femeia susține că a imaginea a fost studiată de doi experți în paranormal și că forma pare a fi o fată care s-a înecat în acel loc în anul 1915.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel