Explicația incredibilă cu privire la răutatea lui Hitler. Cum a dobândit puterea

O ipoteză incredibilă a fost lansată privind ascensiunea fulminantă a lui Adolf Hitler și maleficitatea acestuia.

Mult timp istoricii s-au întrebat cum a reușit un om mediocru, precum Adolf Hitler, să ajungă unul dintre cei mai cruzi dictatori din lume.

Se pare că în spatele lui Hitler s-a aflat un pact pe care acesta l-a făcut cu Diavolul. Nu ar fi vorba de un pact oarecare, ci de un contract semnat de cei doi, scrie efemeride.ro

Aceasta este cea mai șocantă ipoteză care a fost vehiculată până în prezent, având în vedere presupunerile mistice care o alcătuiesc.

Documentul ar fi fost semnat în noaptea de 30 aprilie 1932 și Hitler în schimbul sufletului său primește putere maximă timp de 13 ani. Contractul a fost supus mai multor teste care au confirmat faptul că este autentic, însă nu au putut spune dacă el a fost încheiat cu Diavolul.

În dreptul celor două semnături mai sunt și amprentele de sânge a două degete. Una a fost confirmată că a aparținut lui Hitler, în timp ce cealaltă doar se presupune că a fost marcată de Satana.

Pe lângă aceste fapte se mai adaugă și altele incredibile, cum ar fi numeroasele atentate din care Hitler a supraviețuit. Adepții acestei teorii spun că este puțin probabil ca un om lipsit de orice influență malefică să scape cu viață din peste 50 de conspirații de a fi ucis. De fiecare dată când se mai petrecea câte un atentat, Hitler le mărturisea apropiaților că este protejat și din această cauză nu i se întâmplă nimic.

La 30 aprilie 1945, când s-au împlinit 13 ani de șa încheierea acestui pact straniu, Hitler s-a sinucis în buncărul său și astfel sufletul ar fi ajuns în posesia forței malefice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel