EXCLUSIV  Evenimentul politic al anului. Ciuvică: Este cel mai important din cei 7 ani de prezidenţiat iohanist

Facebook Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor
Facebook Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor

Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac au venit cu o nouă analiză în ultima ediţie din acest an a emisiunii "Miercurea Neagră". 

Întrebat care a fost evenimentul politic al anului 2021, Mugur Ciuvică a indicat spre ieşirea USR de la guvernare. 

"E cel mai important eveniment politic din 7 ani de prezidenţiat iohanist. Anume faptul că au fost daţi afară neomarxiştii de la guvernare. Fără Iohannis nu se întâmpla chestia asta, el i-a scos de la guvernare pe userişti. Iar ăsta e un lucru foarte bun. 

Pe locul 2 e şi schimbarea de guvern. Să vedem ce se va întâmpla cu acest PSD emasculat, ce vor face cu guvernare. Am o oarecare curiozitate, fără mari speranţe", a declarat Mugur Ciuvică. 

Clotilde Armand, locul 1 la imunitate

Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a declarat la emisiunea "Miercurea Neagră" de la DC News TV că, în opinia sa, "anul acesta cea mai clară imunitate a avut-o doamna Clotilde Armand cu dosarul ăla (n.red. dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1)."

"A fost mult prea pe față, imagini, tot ce s-a întâmplat acolo era clar, numărătoarea paralelă făcută de PSD sau de cine a mai făcut arăta o diferență în favoarea lui Tudorache. Au apărut imagini cu procese verbale modificate grosolan...", a adăugat Ciuvică.

Mugur Ciuvică a spus apoi că, în opinia sa, "în condițiile în care având și martori, și numărători paralele, și documente, și video, nu s-a întâmplat nimic cu doamna Clotilde Armand - toate acestea o plasează la cea mai imună din politica românească."

"Mai sunt și alții imuni, dar poate nu au avut dosare și de aia nu s-a demonstrat.", a continuat Mugur Ciuvică.

"E clar pe locul 1 la imunitate.", a subliniat președintele GIP.

"Și ca să fie sigură toată lumea că e pe locul 1, se desființează de la sine și SIIJ-ul. Am înțeles că procurorii de la SIIJ, care oricum sunt puțini, vreo cinci, sunt numiți interimar și pe o perioadă de patru-cinci ani, care expiră peste vreo trei luni.", a mai spus Mugur Ciuvică, râzând. 

Amintim că scandalul a izbucnit după apariția unor imagini din momentul în care erau căutați sacii de voturi pentru Sectorul 1, care ar demonstra o posibilă fraudă electorală la alegerile locale. Imaginile au apărut după alegerile de anul trecut și au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel