Evenimentul cu care Wizz Air ar putea intra în Cartea Recordurilor

Zsolt "Popey" Sinka, care a stabilit pe data de 20 iunie un nou record la categoria “Cea mai grea aeronavă trasă cu dinţii”.

Zsolt "Popey" Sinka a prins între dinți frânghie lungă de 7 metri şi a tras una dintre cele mai noi aeronave Wizz Air A320 ce cântărește peste 50 de tone. Încurajat de angajaţii Wizz Air, de cei ai Aeroportului Budapesta şi de cele mai frumoase stewardese Wizz Air, Zsolt a reuşit să meargă cu spatele 39,2 metri în 52 de secunde trăgând aeronava de 180 de locuri. Rezultatul de record mondial a fost certificat de către Comitetul Maghiar de Recorduri şi va fi trimis spre judecătorii Guiness pentru a intra în Cartea Recordurilor Guiness.

Raportul oficial al Aeroportului din Budapesta arată că temperatura din aer a avut o valoare de 31,1 grade Celsius, la nivelul asfaltului fiind 43,3 grade Celsius. Zsolt "Popey" Sinka a declarat la conferința de presă: "Sunt compleşit de rezultatul de record de astăzi şi sunt emoţionat că am reuşit să ating un nou obiectiv. Făcând echipă cu Wizz Air, o altă poveste de succes, a fost cea mai bună decizie pentru a avea o zi de neuitat şi comanda proprie asupra unui Airbus pentru 52 de secunde, pe parcursul a aproape 40 de metri!”

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: "Wizz Air îl felicită pe Zsolt pentru cea mai grea aeronavă trasă cu dinţii. Acest lucru a demonstrat că mişcările de la sol ale unei aeronave, ce consumă combustibil, pot fi făcute prin puterea muşchilor. Suntem foarte fericiţi pentru această reuşită şi vom discuta despre planurile de a-l angaja pe Zsolt pentru a antrena echipajul de la sol care ne poate economisi milioane trăgând cele 44 de aeronave cu dinţii pe cele 94 de aeroporturi pe care operăm. În spiritul tarifelor accesibile, Zsolt ar putea deschide oportunitatea unei revoluţii în materie de ground handling".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel