Eveniment TV: un spectacol montat într-o emisiune

Screen Shot 2014-01-12 at 11.46.41 PM
Screen Shot 2014-01-12 at 11.46.41 PM

Dorin Chioțea a avut-o invitată pe regizoarea Alice Barb care a oferit un spectacol montat într-o emisiune.

„Viaţa este un cadou irepetabil. Nu lăsaţi să moară Zeul din dumneavoastră” a spus regizoarea Alice Barb în emisiunea  „Oamenii Realităţii” difuzată la Realitatea TV. Ediţia a fost una cu totul specială, aşa cum a recunoscut, în direct pe parcursul emisiunii realizatorul şi moderatorul ei Dorin Chioţea, scrie Ziarul Metropolis.

Alice Barb a realizat pe parcursul a 90 de minute o montare cu totul specială: Spectacolul vieţii şi al dragostei. Mai precis, este vorba despre un „happening” legat de puterea de a visa și despre drumul fascinat pe care orice om trebuie să-l parcurgă spre realizarea propriului vis.

„Dacă nu vrei să abdici de la visurile tale poţi să fii un om al realităţii. Numele meu m-a obligat să fiu o visătoare” a spus regizoarea, referindu-se la „ Alice în Ţara Minunilor” spectacol pe care l-a montat cu ceva vreme în urmă la Teatrul Ţăndărică.

Alice Barb a povestit cum acest îndemn spre visare este într-un fel o moştenire de familie. Mama sa i-a spus încă de când era copil: ”Visează draga mea, visează cât poţi, cu asta rămânem.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel