Elevă, pedepsită din cauza răspunsurilor dure la Educație sexuală

O elevă de 14 ani a fost exmatriculată de la școală deoarece a oferit câteva răspunsuri foarte dure, la posibilele scuze ale unui partener sexual, care refuză să folosescă prezervative pentru a se proteja.

O școală din Montreal, unde se predă educație sexuală, a venit cu o listă de posibile replici ale unui băiat care nu are prezervative la el. Elevii trebuiau să dea răspunsurile pe care le consideră corecte, punându-se într-o astfel de situație, notează The Independent.

Jordan Friedman, de 21 de ani, a decis să posteze pe Imgur o fotografie a temei surorii ei, Mariah, de la ora de educație sexuală.

Fotografia a fost văzută de 3 milioane de utilizatori

"În urmă cu 2 ani, sora mea de 14 ani a fost exmatriculată de la școală deoarece a oferit aceste răspunsuri la ora de educație sexuală. Sunt atât de mândră de ea", a scris Friedman.

Tema lecției era intitulată "Refuzul în folosirea prezervativelor", iar elevii trebuiau să ofere câteva răspunsuri.

Una dintre posibilele scuze includea: "Prezervativele sunt scârboase. Le urăsc", la care Mariah a răspuns: "La fel sunt și copiii".

Un alt enunț, la care trebuia să răspundă eleva, suna astfel: "Doar de data asta fără, abia apucăm să facem sex", iar tânăra a zis: "Acum știi de ce facem așa rar". Altă întrebare spunea "Nu am prezervative la mine", iar ea a scris: "Atunci nici eu nu am vaginul meu cu mine".

Răspunsurile fetei au fost apreciate, iar unul dintre utilizatori a scris: "Pot să confirm, copiii sunt scârboși și costisitori. Sora ta are o înțelepciune peste vârsta ei". Un alt respondent a spus că "Nu am vaginul cu mine - Dați-i acestei fete un premiu Nobel".

Însă, modul în care a ales să răspundă la aceste întrebări a ridicat câteva sprâncene, astfel că un profesor a notat: "Apreciez răspunsurile pe care le-a dat, dar vocabularul folosit a fost un motiv întemeiat de a acționa în cazul ei. Însă, nu chiar să fie exmatriculată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel