Editura M.A.I. a premiat cea mai valoroasă carte profesională din 2012

MAI
MAI

În perioada 13 – 16 noiembrie, Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne găzduieşte cea de-a XVII-a ediţie a Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică al M.A.I.

Evenimentul, organizat de Editura M.A.I., reuneşte edituri din sistemul de siguranţă naţională, prestigioase trusturi şi case editoriale naţionale.

Salonul de carte a debutat astăzi cu festivitatea de decernare a premiilor şi trofeului Editurii M.A.I. pentru autorii celor mai valoroase cărţi profesionale apărute sub egida editurii în anul 2012, la care a participat şi prim adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Daniel Dragne.

În urma evaluării publicaţiilor apărute în anul precedent, premiul Editurii M.A.I. a fost acordat lucrării „Sisteme inteligente cu aplicaţii în managementul dezastrelor”, elaborată de un colectiv de autori din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti.

Acesta a fost înmânat de către Preşedintele Salonului de Carte, secretarul de stat în M.A.I. Constantin Cătălin Chiper.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel