Ședință de Guvern. Ordonanța privind RCA, pe ordinea de zi

Guvernul ar putea aproba în ședința de miercuri un proiect de ordonanță de urgență privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule.

Transportatorii, care amenință cu proteste, spun că ar renunța la acestea dacă în proiectul de ordonanță referitor la asigurarea obligatorie de răspundere civilă se va regăsi un tarif de referință.

Pe ordinea de zi a ședinței se mai află un proiect de ordonanță de urgență privind reorganizarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și înființarea Companiei Naționale de Investiții Rutiere.

Tot miercuri, Executivul ia în dezbatere un proiect de ordonanță de urgență privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile și modificarea OUG nr.50/2010 privind contractele de credite pentru consumator.

Citește și: Transportul intern din România ar putea fi preluat de străini. Ce spune Băsescu

Guvernul Cioloș va discuta și un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea şi completarea unor acte normative cu impact asupra domeniului achiziţiilor publice, precum și un proiect de urgență privind modificarea şi completarea art. 14 din Ordonanţa Guvernului nr.26/2013 privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sau unităţile administrativ-teritoriale sunt acţionari unici ori majoritari sau deţin direct ori indirect o participaţie majoritară.

Totodată, Guvernul ar putea aproba documentul strategic Master Planul General de Transport al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel