E frumoasă, dar niciun bărbat nu o vrea. Vezi de ce

Kara Hays are 26 de ani, e din Ohio şi seamănă izbitor cu Britney Spears. Doar că pentru a arăta la fel ca faimoasa cântăreaţă, Kara a suferit multe operaţii estetice, care au costat-o nu mai puţin de 60.000 de lire sterline. Probabil cea mai costisitoare dintre acestea a fost cea de schimbare a sexului, deoarece Kara Hays a fost cândva bărbat!

La 12 ani, transexualul, numit pe-atunci Kody, şi-a şocat colegii venind îmbrăcat la petrecerea de Halloween într-un costum roşu, similar cu cel pe care Britney Spears l-a purtat în videoclipul piesei "Oops!... I did it again". Trăind într-un orăşel religios, gestul său a făcut mare vâlvă la momentul respectiv. La 15 ani, părinţii i-au permis să vadă un doctor şi a fost depistat cu disforie de gen, iar în 1999 a început să ia hormoni feminini. În anii următori i-au crescut sânii, a început să se îmbrace ca o femeie şi şi-a schimbat numele în Kara.

În 2002, a trecut printr-o operaţie de 14 ore, în urma căreia i-a fost schimbat sexul şi i-au fost măriţi sânii. Până acum, Kara a cheltuit peste 60.000 de lire sterline pentru noua sa înfăţişare.  "Odată ce m-am schimbat, am mers la şcoală în condiţii perfect normale şi am aderat la reguli şi la coduri de îmbrăcăminte ca toţi ceilalţi", spune transexualul.

"M-am inspirat din look-ul lui Britney şi din cel al Christinei Aguilera, ele erau vedetele pe când eram tânără. În zilele noastre, lumea le are pe Lady Gaga şi pe Katy Perry. Stau şi mă gândesc, dacă aş fi vrut să-mi schimb sexul acum, pe cine aş fi copiat?".

Transexualul de 26 de ani nu se aseamănă doar fizic cu Britney Spears, ci susţine că a avut o cădere psihică în aceeaşi perioadă ca şi cântăreaţa. Ba mai mult, Kara s-a ras în cap, aşa cum a făcut şi "eroina" ei. "M-am simţit eliberată", spune ea despre acel moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel