După o aventură de-o noapte a rămas însărcinată. Clipul care a devenit viral pe Internet-VIDEO

O franțuzoaică care a rămas însărcinată după o aventură de-o noapte a publicat pe Internet un clip inedit. Fata, care nu are datele de contact ale tatălui copilului, le cere ajutorul internauţilor pentru a fi găsit.

Un filmuleţ publicat pe Internet de o tânără din Paris a devenit viral. Asta pentru că Natalie Amyot are o rugăminte mai „specială" pentru internauţi: le cere să o ajute să-l găsească pe cel care a lăsat-o însărcinată.

Nu demult, Natalie Amyot a fost în vacanţă în Australia. Acolo a cunoscut un tânăr chipeş, cu care a avut o aventură de-o noapte.

Când s-a întors acasă însă, franţuzoaica şi-a dat seama că a rămas însărcinată. Aşadar, pentru că nu avea datele de contact ale respectivului Australian, Natalie a decis să îşi încerce norocul pe reţelele de socializare.

„Bună! Numele meu e Natalie şi sunt din Franţa. Am făcut acest filmuleţ pentru că am nevoie de ajutorul vostru", a explicat ea. „În urmă cu trei luni am fost în Mooloolaba, unde m-am distrat grozav şi am cunoscut oameni minunaţi. În ultima noapte, am mers la o petrecere. Am cunoscut acolo un tip foarte drăguţ. Pentru mine, a fost dragoste la prima vedere. Am petrecut împreună o noapte frumoasă", a adăugat ea.

Întreg mesajul a fost filmat, iar clipul a fost publicat pe Internet, în speranţa că viitorul tătic îl va vedea şi va decide să-şi asume responsabilitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel